Dikili pimapen pvc kapı satış montaj ve servis hizmetleri sunmaktayız. Pimapen yeni yapılan yapılarda en çok tercih edilen ve renk seçenekleri olarakda geniş ürün yelpazesi sunar. Eski yapılarda kullanılan ağaç kapı pencerelerin zamanla yıpranarak çürümesi sonucunda artık değişim zamanı gelen pencereler pimapen pvc doğrama ile değiştirilmektedir. Pimapen boyama ve cila yapma ihtiyacı olmaz bakımı son derece kolaydır nemlı bez veya deterjan ile temizlenebilir solma yapmaz çürüme yapmaz ve uzun yıllar kullanabilir bir sistemdir. Ağaçtan yapılan pencere ve kapılar ise boya yada cila yapılmaz ise zamanla hava şartlarından dolayı deforma olur. Pimapen ısı yalıtımı sağlar içerdeki ısıyı korur buda enerji tasarrufu sağlar.
Dikili hızlı şekilde gelişmesi yeni inşaatlar yapılması ve eski binalarında tadilat yapılması ile gelişimi devam etmektedir buda Dikili pimapen firması, firmaları, pimapen şirketi, şirketleri, pimapenci, pimapenciler, bu bölgede hizmet vermeye başlamıştır. Firmamız ile iletişime geçerek Dikili en uygun pimapen fiyatları ile sizlerde bizi tercih edebilirsiniz. Firmamız Dikili pimapen tamir servis hizmeti sunmaktadır.
Dikili Mahalleleri;
Bademli mahallesi, Bahçeli , Cumhuriyet mah, Çağlan , Çandarlı mahallesi, Çukuralanı , Deliktaş mah, Demirtaş , Denizköy , Esentepe , Gazipaşa , Gökçeağıl , İslamlar , İsmetpaşa , Kabakum , Katıralanı , Kıratlı , Kıroba , Kızılçukur , Kocaoba , Mazılı , Merdivenli mah, Nebiler mahallesi, Salihler , Salimbey , Samanlıkköy , Uzunburun , Yahşibey , Yaylayurt , Yenice, Dikili pimapen yapan, pimapen yapan yerler, pimapen ustası, Dikili pvc doğrama doğrama, pvc pencere Dikili, pvc kapı
Dikili ilçesi tarihi hakkında kısa bilgiler;
Dikili, İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Bergama ilçesi, kuzeyinde Balıkesir ili, batısında ve güneyinde Ege Denizi bulunmaktadır. Nüfusu 2016 yılı itibarıyla 41.275 kişidir.
Tarihçe
İlçede yapılan arkeolojik çalışmalar sonucunda Dikili`nin MÖ 5000-MÖ 4000 yıllarına kadar uzanan bir geçmişi olduğu anlaşılmıştır. Ağıl Kale ve Kale Tepe ilk yerleşim merkezlerindendir. Arkeolojik bulgular sonucunda bu bölgede Akaların yaşadığı ve kente Aternagus denildiği ortaya çıkmıştır. İlkçağda Lidyalılar, İranlılar, Frikyalılar, Mysialılar ile Romalılar ve Bergamalılar Ortaçağda ise Bizanslılar, Cenovalılar, Selçuklular ve Osmanlılar Dikili’ye hakim olmuşlardır. Bu kadar çok uygarlığın yaşadığı Dikili; Aristo, Hermos, August, İskender gibi ünlü kişileri tarihi süreçte ağırlamış; Aterneus, Astria, Teutronia gibi kent ve siteleri topraklarında barındırmıştır.
Karaosmanoğullarının bölgede çiftlik kurup burada dikmelik yetiştirmesi ile 'Dikmelik' adını alan ilçe, daha sonra 'Dikili' diye isimlendirilmiştir.Doğal güzellikleri açısından Merdivenli köyünde bir doğal göl, Demirtaş ve Deliktaş köylerinde de çamlık ve tarihi mağaralar bulunmaktadır. İlçeye bağlı Çandarlı önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. Dikili’nin tarihsel geçmişi oldukça eskilere gider. Antik yerleşim yeri Pitane’de elde edilen eserler Bergama Arkeoloji Müzesinde sergilenmektedir. Osmanlı döneminde II. Murat`ın ünlü Sadrazamı Çandarlı Halil Paşa, Çandarlı Kalesi`ni yeniden yaptırmıştır.
Coğrafya
İzmir`in kuzeyinde yer alan Dikili`nin il merkezine uzaklığı 120 kilometredir. İlçenin doğusunda Bergama ilçesi, kuzeyinde Balıkesir ili, batısında ve güneyinde Ege Denizi bulunmaktadır. İlçenin yüzölçümü 534 km²`dir.[1]
Merdivenli ve Denizköy`de bulunan krater gölleri ile mağaraları ve Madra Çayı`na dayanan ormanları ilçenin doğal zenginlikleri arasındadır.
Ekonomi
İlçede ekonomi tarıma dayanmaktadır. Tütün, pamuk, zeytin üreticiliği ve seracılık yapılmaktadır. Dikili Limanı, turizm açısından ilçenin önemli bir gelir kaynağıdır. Temiz plajları, termal kaynaklarının zenginliği, iç ve dış turizm açısından önemlidir.